Mitä tapahtuu, kun hevostyttö menee naimisiin sellaisen pojan kanssa, jonka kotitilan pihassa seisoo vanha kivinavetta? Tyttö istuu navetassa ja haaveilee, suunnittelee salaa, laatii piirrustukset, miettii järjestykset ja pohtii mielessään valjashuoneen paikan. Sitten hän uskaltautuu tarkkojen suunnitelmiensa kanssa miehensä luo. Eikä tämä tietenkään voi sanoa ei.

Kyseessä on virtuaalitallin blogi. Mitään teksteissä esiintyvää ei siis ole oikeasti olemassa. Kuvat ovat kirjoittajan piirtämiä, ellei toisin mainita.

lauantai 1. kesäkuuta 2013

003. Tytöt seuraa perässä

Eipä ehtinyt Kake kauaa olla yksin, kun se sai jo lauman huolehdittavakseen. Yhteiskyydityksellä kotiin haettiin nimittäin nelivuotias Jigsaw North ja kaksivuotias Bechalee Vol. Ensin haimme Jigsawn, joka aiheuttikin meille hieman päänvaivaa potkimalla trailerin seiniä koko ajon ajan. Mukavia ravireissuja siis odotettavissa.

Seuraava pysäkki oli Tahvolan ravitalli, josta nappasimme kyytiin nuoren neidon. Se rauhoitti Jigsawnkin matkustamaan paremmin, eikä loppumatkasta tarvinnut enää pelätä trailerin kaatumista.

Kotona tammakaksikko pääsi heti laitumelle tutustumaan paremmin toisiinsa. Jigsaw otti odotetusti johtoaseman - vanhempi kun oli. Muuten neitokaiset alkoivat laiduntaa sulassa sovussa, uteliaasti omalla laitumellaan huutelevaa Kakea katsellen.

Bechalee Vol

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti